Tiptiens

HEEEEEEEY coole grieten met de leukste roddels xoxo Zijn jullie weer klaar voor een toffe 2 maand? Lees dan zeker verder! Wees deze 2 maanden maar even talrijk aanwezig als de vorige 😉

Zondag 3 november: DRUGSSPEL

Vandaag spelen we het grote drugsspel. Waar zit de drugsbaron verschuilt? Oh nee, de politie loopt achter ons! Pak zeker je loopbeentjes mee want je zal ze nodig hebben.

Zondag 10 november: 11. 11. 11. – ACTIE

Jullie lezen het goed. Vandaag mogen jullie samen met de tippers rondgaan voor het goede doel. Wij weten natuurlijk al dat jullie een ZEER warm hart hebben en vandaag kunnen jullie dit ook laten zien aan de rest van Kalfort.

Zondag 17 november: FILMPJES TIJD

Omdat het waarschijnlijk al wat kouder is gaan we vandaag lekker gezellig in de zetel zitten en films kijken! Welke films we gaan zien, mogen jullie zelf ook kiezen. Neem gerust een paar films mee die je graag wil zien! Ook versnaperingen voor tijdens de film mag je steeds meenemen. Tot dan!

Zondag 24 november: CHRISTUS KONING

Vandaag is weer die ene dag van het jaar dat de Chiro even centraal staat. Verdere informatie over wat we deze dag gaan doen volgt nog! Zie maar dat jullie allemaal paraat staan om er een toffe dag van te maken!

Zondag 1 december: HET GROTE SINTERKLAAS-SPEL

Sinterklaas kapoentje

gooi wat in mijn schoentje,

gooi wat in mijn laarsje

Dank u, Sinterklaasje

Zijn jullie dit jaar wel braaf geweest? Dat komen we deze zondag te weten!

Zondag 8 december & 15 december: EXAMENCHIRO

‘T is weer zo ver, die ellendige examens … Daarom voorzien wij voor jullie een fantastische examenchiro zodat jullie die frustraties even kunnen loslaten! Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Zondag 22 & 29 december: GEEN CHIRO

Door het lezen van de titel zitten jullie waarschijnlijk allemaal al met de traantjes in de ogen, snif snif 😦 Maar niet getreurd, geniet van de vakantie en tot volgend jaar he JONGEEEES

Het zit er alweeeeeer op …. MAAR nog 195 dagen te gaan en we vertrekken weer op kamp hihi! Geniet van een welverdiende kerstvakantie, wij zien jullie graag terug in een nieuw jaar!

 

Dikke smakken,

Lynn, Myrthe & Karen xxx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s