Tiptiens

Zondag 1 maart: BIRD BOX

Deze zondag zullen jullie je bevinden in de film Bird Box. Heb je deze film nog niet gekeken? Dat is niet erg! We geven jullie een korte samenvatting om er al wat meer in te komen:

De mensheid is ten prooi gevallen aan een invasie van onzichtbare wezens die hun slachtoffers tot zelfmoord drijven. Eén glimp van deze mysterieuze monsters is genoeg om je van het leven te beroven. De enige manier om je te beschermen is door een blinddoek te dragen. Maar blind navigeren door een postapocalyptische wereld valt niet mee. Daar komt Mallorie ook achter. Zij heeft haar hoop gevestigd op een afgelegen nederzetting die buiten bereik lijkt te liggen van de monsters. Maar om daar te komen, zullen zij en haar twee jonge kinderen geblinddoekt een woeste rivier moeten oversteken.

Wij zijn alvast benieuwd hoe deze zondag gaat aflopen?

Zondag 8 maart: SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Wie dacht dat we deze zondag echt zouden gaan shoppen moeten we spijtig genoeg teleurstellen. Maar we komen vandaag wel te weten wie zich vanaf nu shopping queen mag noemen!

Zondag 15 maart: RUIGE SPELEN

Deze dag kan zeker niet ontbreken in een chirojaar. Dus haal jullie strijdlust maar boven want vandaag nemen jullie het tegen elkaar op. Vleeshoop, voetbal-rugby, vaginaglijden, Robin Hood… en nog zoveel meer klassiekers passeren vandaag de revue.

Zondag 22 maart: PIJLTJE TREK

Dit is een spel dat iedereen wel zal kennen hopelijk! Jullie kennen het principe wel: pijl zoeken, juiste richting volgen, opdrachten uitvoeren,… Maar deze keer steken we dit spel eens in een ander jasje. Neem zeker jullie fiets mee want deze kan van pas komen!

Zondag 29 maart: DORPSSPEL

Hopelijk zijn jullie klaar voor een DORPSSPEL! Een spel dat zeker niet kan ontbreken dit jaar. Haal jullie kennis maar boven over ons prachtig gehuchtje Kalfort. Ook deze zondag is een fiets zeker een must!

Zondag 5 april: EXPEDITIE ROBINSON

Vandaag delen we jullie in in een kamp Noord en een kamp Zuid. Jullie nemen het tegen elkaar op, klaar om de strijd aan te gaan? Welk team moet er naar de eilandraad en welk team krijgt immuniteit? SPANNEUUUND

Zondag 12 april: PASEN

Aangezien de paashaas vandaag langskomt zullen jullie het te druk hebben met het rapen van paaseieren waardoor het vandaag geen chiro is. We zien jullie volgende week weer!

Zondag 19 april: DE SLIMSTE TIP10 TER WERELD

Vandaag komen we eindelijk te weten wie de slimste tip10 is van ons. Breek je brein maar al op voorhand, want het beloofd het spannende wedstrijd te worden!

Zondag 26 april: CHIROWEEKEND

Na dit fantastische weekend zullen jullie even moeten bekomen.

We gunnen jullie dus een dagje rust. Tot volgende week 🙂

 

Ook deze 2 maanden zijn weer voorbijgevlogen 😦  Dit wil natuurlijk ook zeggen dat het kamp steeds dichter en dichter bijkomt. Want… nog 76 dagen te gaan en we vertrekken op kamp!!

Dikke kussen & knuffels,

Lynn, Myrthe & Karen xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s