Tippers

Hello Tippertjes,

Na een hopelijk geweldige kerstvakantie is het eindelijk weer Chiro. Jammer genoeg moeten wij nu achter onze boeken kruipen…☹ Maar natuurlijk hebben wij geweldige vervangleiding voorzien om jullie toch geweldige Chiro zondagen te bezorgen.

Zondag : 5 januari 2020: DRIE KONINGEN

Warm jullie stemmetjes al maar op want vandaag gaan we deur aan deur snoepjes verzamelen. Jammer genoeg zijn wij er niet bij, maar niet getreurd er zullen pannenkoeken en warme choco voorzien zijn om jullie terug op te warmen.

Eten: frietjes

Zondag : 12 januari 2020: VERVANGLEIDING

Vandaag komen enkele andere top leidsters jullie een geweldig zondag bezorgen omdat wij nog altijd hard aan het blokken zijn. Wanneer jullie jullie aan het rot amuseren zijn met deze andere leidsters, vergeet ons dan niet en denk even aan ons zodat onze examens goed gaan 😉

Eten: frietjes

Zondag 19 januari 2020: LAUREN IS BACK!!!!

Vandaag is er al een van jullie geweldige leidsters terug. Dus vandaag kunnen we er weer helemaal invliegen en gaan we volledig losgaan. Vandaag gaan we dus voor een echte Chiro zondag met echte Chiro spelen.

Eten: frietjes

Zondag 26 januari 2020: WIE BEN IK?

We gaan elkaar vandaag vanbinnen en vanbuiten leren kennen. Neem elk hersencelletje mee want vandaag zal je ze zeker nodig hebben.

Eten: twee tippertjes koken

Zondag 2 februari 2020: INE & YANKA OOK TERUG!!!!

Vandaag doen we een feestje want wohooo al jullie leidsters zijn weer helemaal back. EINDELIJK zijn we weer allemaal samen, gedaan met die studieboeken, vandaag vliegen we er stevig in met een bangelijk spel. Dus komen is de boodschap!!!

Eten: frietjes

Zondag 9 februari 2020: STADSPEL KALFORT CITY

We gaan nu onze mega stad Kalfort verkennen. Het wordt een dag vol strategie, plezier en avontuur. Een zondag zoals een ander? Daar komen jullie vandaag achter.

Eten: pizza en pita

Zondag 16 februari 2020: DE MOL

Vandaag gaan we opzoek naar de mol in onze groep. Wie saboteert er onze spelen? Vandaag komen jullie het allemaal te weten.

Eten: frietjes

Zondag 23 februari 2020: WE ZETTEN DE VAKANTIE GOED IN

Wohoo!!! Het is weer een weekje vakantie voor jullie, vandaag gaan we de vakantie goed inzetten. Wil je graag weten wat we vandaag weer gaan doen kom dan zeker naar de Chiro.

Eten: twee tippertjes koken

 

Zo lieve tippertjes dit was het dan weer! Zo als jullie kunnen zien staan er weer 2 bangelijke maanden voor de deur. Hopelijk zien we jullie allemaal op zondag!

Dikke kussen van jullie leidsters

Lauren – Yanka – Ine

XXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s