Tippers

Dag lieve Tippertjes,

Wat vliegt de tijd want we zijn alweer 2 maanden verder, maar niet getreurd! We hebben weer bangelijke spelen voor jullie in petto. Het zullen 2 maanden worden om nooit meer te vergeten 😉

Zondag 1 maart 2020: STADSSPEL 2.0

Aangezien storm Ciara ons niet goed gezind was, is ons vorig stadsspel in ‘the place 2 be’ (Kalfort City) niet kunnen doorgaan. Maar nu is het zo ver! Regen, wind, hagel, parasols die in het rond vliegen? Maakt niet uit: wij doen een stadsspel!!!!

Eten: 2 tippers koken xo

Zondag 8 maart 2020: WEEKENDKEEUUH

Na ons onvergetelijk weekend zijn jullie uitgeput, maar voldaan (net zoals wij ;p). Nu is het voor jullie tijd om uit te rusten zodat jullie volgende zondag er weer volledig tegen aan kunnen gaan! Go go Tippers !

Zondag 15 maart 2020: HET GROTE CHIROSPEL

Welkom dames en heren op het enige echte grote, gigantische chirospel!! Het is het spel dat iedere chirogriet ooit wel eens gespeeld moet hebben. Benieuwd wat dit is? Kom dan zeker xxx

Eten: gele langwerpige staafjes van patat

Zondag 22 maart 2020: 1,2,3,4, HUP NAAR ACHTER, HUP NAAR VOOR

Vandaag strekken we onze beentjes eens. Lekker sportief, zo zijn we wel! Breng zeker jullie fiets en jullie ingesmeerde beentjes mee. Tegen het einde van de dag hebben we spieren van hier tot in Tokyo!!! Waar deze fietstocht ons brengt is de vraag van vandaag. Dus ZEKER KOMEN is de boodschap! Zeker als je de fietstocht op kamp wil overleven 😉

Eten: frietjeeeuuusss

Zondag 29 maart 2020: KUNNEN WIJ WEL EEN REGERING VORMEN?

België, het is nogal een landje he? Al vele dagen zonder regering (of is er intussen wel een). Hoe dan ook, het is voor ons blijkbaar niet gemakkelijk een regering te vormen. Kunnen we dit beter? Bewijs deze zondag dat jullie als echte Chirogrieten in staat zijn een Chiroregering te maken!

Eten: pizza/pitta dus zorg voor wat extra centjes (en hopen dat pizza tomato wat meewerkt en alles mooi meebrengt deze keer)

Zondag 5 april 2020: HEAVEN OR HELL?

Vandaag is het moment van de waarheid aangebroken. We komen te weten wie van jullie echte engeltjes zijn en wie van jullie bengeltjes! Geen schrik voor de uitkomst, ook als je een bengeltje bent, ben je nog altijd zeer welkom in onze groep hoor xoxo.

Eten: *in het spaans* ai ai mamma mia salero salero

Zondag 12 april 2020: PAASEITJES RAPEN!!!! THUIS…

Goed nieuws en slecht nieuws… Het goede nieuws is dat jullie paaseitjes mogen rapen, opeten en genieten van jullie vakantie! Het slechte nieuws is dat het een weekje geen Chiro is (een gezamenlijke en teleurgestelde ‘oooooooh’). Maar geen paniek, volgende week zien we elkaar weer. Tot dan!

Zondag 19 april 2020: RUIGE SPELEN

Breng jullie beest maar naar buiten want vandaag gaan jullie dit zeker nodig hebben! Jullie nemen het op tegen de andere leden van jullie groep in de ruigste spelen die er maar te bedenken vallen!  Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is het motto van deze zondag!! KOMEN IS DE BOODSCHAP!

Eten: frietjes (gaan we nodig hebben na zo’n zware dag)

Zondag 26 april 2020: CLUEDO/STRATEGO

Voor de oudere Tippers klinkt dit spel misschien bekend in de oren. Dit is zeker normaal want jullie hebben dit vorig jaar ook al gespeeld. Omdat jullie toen wat moeite hadden om het te snappen, doen we het gewoon nog een keer. Nu zijn er nieuwe Tippers om jullie te helpen 😉 Om te weten te komen wat voor een graaf spel dit is, dan weten jullie wat je te doen staat! KOMEN!

Eten: 2 lieftallige meisjes halen hun kookkunsten boven

 

Zo, dit was het dan weer.

Hopelijk zien we jullie elke zondag, keer op keer.

En wij zullen weer rijmen en dichten,

Zonder ons gat op te lichten!

 

Kussen en knuffels,

Lauren – Yanka – Ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s