Ribbels

Lieve Ribbels,

Al weer twee gekke maanden die voorbij zijn gevlogen. Op naar de volgende twee! De komende weken wordt het elke zondag weer super leuk op de Chiro. Hopelijk zijn jullie er weer met z’n allen bij!

Wij hebben er zoals altijd alvast super veeeeeeel zin in!


Zondag 1 maart 2020: CARNAVAL

Jullie hebben ongetwijfeld jullie mooiste carnaval kostuum al eens mogen showen op school. Vandaag mag je dat nog eens doen, op de Chiro! We gaan samen carnaval vieren, JOEPIE!

Zondag 8 maart 2020: OP WEEKEND – GEEN CHIRO
Enkele weken geleden kregen jullie het mooie rode weekendboekje. Dit weekend trekken we er namelijk even op uit en springen we in de wereld van #LikeMe. Warm je stem op, oefen de dansjes…want die zal je nodig hebben. Wij hebben er mega veel zin! Dit betekent wel dat we deze zondag zelf geen Chiro meer geven zodat jullie (en wij 😉) wat kunnen uitrusten na dit weekendje!

Zondag 15 maart 2020: 10 000 LUCHTBALLONNEN

“10.000 luchtballonnen, kleuren de hemel blauw

10.000 luchtballonnen, zijn op weg naar jou

10.000 luchtballonnen, kleuren de horizon

10.000 jaren oorlog, zonder dat ooit iemand won”

Vandaag gaan we samen met K3 op stap. Want ze hebben nog maar 9 999 ballonnen, ze zijn er dus 1 kwijt! Kom jij mee helpen zoeken?

Zondag 22 maart 2020: KAMPENSPEL IN HET BOS

Ja ja, vandaag trekken we het bos in! We verdelen de groep in 2 en iedere ploeg mag zelf zijn eigen kamp bouwen, yay J Benieuwd hoe jouw kamp er zal uitzien? Kom dan zeker naar de Chiro vandaag!

Zondag 29 maart 2020: BEAT US!

Heb je altijd al eens je geweldige leidsters willen verslaan? Grijp dan nu je kans! Vandaag strijden we om de titel van de sterkste groep! Wie kan er volgens jullie het beste samenwerken? De leden of de leiding? Wij zijn er alvast klaar voor! Let the game beginnn!

Zondag 5 april 2020: VOLKSDANS

Vandaag gaan we een hele dag dansen en springen op de leukste liedjes. De jongens organiseren een volksdans bij ons op de Chiro dus dat mogen we zeker niet missen! Zullen we de rest eens laten zien wat voor een coole grieten wij zijn?! Kom dan maar snel naar de Chiro en vergeet je dansbenen niet! Het verkleedthema laten we nog weten. 😊

Zondag 12 april 2020: PASEN

Vandaag is het Pasen en hebben we het dus allemaal veel te druk met het zoeken naar paaseitjes… Vandaag is het dan jammer genoeg geen Chiro maar volgende week horen we graag hoeveel paaseitjes jullie gevonden (en opgegeten) hebben! 😉

Zondag 19 april 2020: BIRD BOX

Overleven is de boodschap vandaag! Er zijn verschillende opdrachten die we tot een goed einde moeten brengen vooraleer we op een veilige plaats aankomen. Het enige moeilijke is dat we dit geblinddoekt moeten doen. Kan je deze dag tot een goed einde brengen of sneuvel je onderweg?

Zondag 26 april 2020: WELKOM OP DE HEKSENSCHOOL

Vandaag worden jullie uitgedaagd door jullie drie leidsters, maar vandaag zijn wij jullie leidsters niet maar drie opperheksen! Jullie zijn heksen-leerlingen die verschillende opdrachten moeten doorstaan en echte (vieze) brouwsels moeten maken om een echte heks te worden. Mocht je verkleedgerief hebben voor een heks of tovenaar dan doe je dit maar aan! Slagen jullie er in jullie heksendiploma te halen?

 

Zo dat was het voor deze twee maanden. Veel nieuwe spelen met veel nieuwe uitdagingen! Wij hebben er enorm veel zin in en hier houdt het natuurlijk niet op: bereid jullie al maar voor op een échte doop de volgende maand…

 

Veel liefs van jullie leidsters,

Martha, Lize & Joke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s