Ribbels

    Lieve Ribbels,

Vorige twee maanden zijn alweer voorbij gevlogen; dat betekent dat we met een nieuw programma op de proppen komen. Houd jullie dus maar al vast aan de takken van de bomen want het worden weer twee super maanden! Wij kijken er al vast naar uit om jullie elke zondag weer terug te zien!

Zondag 3 november 2019: Verrassing!  

Wat we vandaag gaan doen, gaan we jullie niet vertellen. Wat we jullie wel kunnen vertellen is dat het super leuk gaat worden! Kom dus zeker naar de Chiro als je wilt weten wat we voor jullie in petto hebben.

Zondag 10 november 2019: Knutselen  

Vandaag halen we onze creatiefste kant naar boven, we gaan namelijk knutselen! Wat we gaan maken is nog een geheimpje, maar hier is alvast een tip: je kan er je turnkleren in steken… Weet jij al wat we gaan maken? Hopelijk tot zondag!

Zondag 17 november 2019: Pijltje-trek!

We gaan op pad! Maar naar waar gaan we? Dat beslissen de pijlen op de grond. We moeten dus goed opletten tijdens het wandelen zodat we zeker geen pijlen missen. Op het einde van de tocht wacht er iets lekkers voor iedereen…

Zondag 24 november 2019: Christus Koning (Chriko)

Het is weer zover, vandaag vieren we Christus Koning! Een feestdag die helemaal in het teken van de Chiro staat. Daarom mogen jullie voor één keer sneller naar de Chiro komen! (de brief met alle info volgt) Als eerste gaan we met z’n allen naar de kerk, dan eten we super lekkere balletjes met kriekjes op de Chiro en daarna volgt er nog een leuke activiteit met alle groepen! Wij hebben er alvast zin in! Jullie komen toch ook?!

Zondag 1 december 2019: “Wij zoeken de schat!”

De leidsters van de Ribbels hebben een brief gekregen dat iemand een schat verstopt heeft op de Chiro terreinen. Er is wel een klein probleem… De leidsters zijn de schatkaart verloren! Gaan de ribbels goed genoeg kunnen samenwerken om de schatkaart te zoeken en de schat te vinden? Daar kom je deze zondag achter!

Zondag 8 december 2019: Sinterklaas is geweest!

Zoals elk jaar mogen we ook vandaag onze beste vriend verwelkomen op onze Chiro terreinen! Jaja, je hoort het goed! Sinterklaas is geweest deze week! Zou hij al de schoentjes van de Ribbels hebben zien staan in het lokaal? Gelukkig komt Sinterklaas vandaag nog eens langs voor alle flinke kindjes! Zijn jullie braaf geweest Ribbels? 😉 Want zoals jullie weten mogen jullie enkel bij de Sint op schoot als jullie heel flink geweest zijn… Wou je altijd al eens een knuffel van de Sint? Dan is dit je kans!

Zondag 15 december 2019: Kerst stress? Ho ho ho eens even

Dit is de laatste zondag van het jaar, dus dat betekent dat we dit in schoonheid moeten afsluiten! Daarom maken we er een feestelijke dag van! Kerst stress? Dat kennen we niet, want wij bouwen de meest geweldige feestjes. Je mag allemaal een klein cadeautje meebrengen (max. ter waarde van €5). Iedereen brengt er eentje mee en iedereen gaat er met eentje naar huis, leuk toch?! Trek je dansschoenen al maar aan, want dit wordt een muzikale dag vol verrassingen en heel wat lekkers!

Zondag 22 december 2019 – zondag 5 januari 2020

Helaas zal je deze dagen de Chiro even moeten missen, maar niet getreurd want jullie kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie vol feestjes en leuke activiteiten! We zien jullie allemaal heel graag terug op zondag 5 januari 2020.

Wat een leuk programma, hier wil je toch écht niets van missen? Komen is dus zeker de boodschap! Omdat het toch kouder begint te worden, is het heel belangrijk dat je je lekker warm aankleedt. Ook op koude dagen spelen we graag eens buiten. Verder wensen we iedereen alvast heel fijne feestdagen toe en een goede gezondheid. Tot volgend jaar!

 

Dikke kussen,

Martha, Lize en Joke

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s