Ribbels

Liefste Ribbels,

Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar! Wij wensen jullie een jaar vol liefde en geluk! Een jaar vol plezier en grappige momenten! Een jaar vol Chiro!! Ook in 2020 staan wij elke zondag voor jullie klaar! Spijtig genoeg zitten Joke en Lize de eerste weken achter hun boeken… Maar niet getreurd! Martha is helemaal van de partij!

Wij hebben alvast zin in deze 2 bangelijke maanden vol plezier!

Jullie kapoenen en leidsters 😉

Martha, Joke en Lize

1 januari 2020

Zondag 5 januari 2020: DRIEKONINGEN!

3 koningen, 3 koningen, geef mij ‘ne nieuwen hoed.

Mijnen ouwen is versleten, ons moeder mag’t nie weten, ons vader heeft het geld op de rooster geteld!

Vandaag gaan jullie van deur tot deur om met jullie mooie zangstemmetjes een centje of snoepje te verdienen en de mensen blij te maken! Kleed jullie zeker warm aan! Wij verwachten de allermooiste koningen deze zondag! 😊

Zondag 12 januari 2020: ASPI-LEIDING

Ook vandaag zullen jullie ons nog even moeten missen… Gelukkig hebben wij superleuke aspiranten die onze taak maar al te graag overnemen! Zijn jullie benieuwd naar welke aspiranten jullie leiding gaan geven? Dan is komen zeker de boodschap! Vandaag kunnen jullie laten zien wat voor super coole grieten jullie zijn! Stel ons niet teleur en laat je van je beste kant zien!!

Zondag 19 januari 2020: PAARSKAPJE

Paarskapje wil naar haar opa met de fiets, maar dan moet ze zonder lichten door de donkere straten fietsen. Dat is toch niet veilig?! Daarom moeten jullie paarskapje veranderen in fluokapje zodat ze goed zichtbaar is in het donker!

Zondag 26 januari 2020: OMA’S GEHEIME CUPCAKES

De cupcakes die oma’s maken, zijn legendarisch lekker. Iedereen eet ze graag en vraagt zich af waarom ze zo lekker zijn. De leiding heeft een oma gevonden die alle geheimen verklapt om cupcakes te maken. Voor ze daar aan kunnen beginnen, moeten ze de verstopte ingrediënten vinden!

Zondag 2 februari 2020: WAT EEN MALLE ALIENS

We zijn het jaar 3002. De mensheid is eindelijk in staat om naar andere planten te reizen. Ruimteschepen steken elkaar voorbij op zoek naar buitenaards leven. Op een dag landt het ribbelruimteschip op planeet X30049 in een melkweg hier ver vandaan. De Ribbels gaan op verkenning en zien een groep herkenbare voorwerpen. Zouden de aliens die op dezelfde manier gebruiken als wij

Zondag 9 februari 2020: BOEFDAG

Jullie hebben het al zo vaak gevraagd en vandaag is de dag gekomen… een echte Chiro boefdag. Het klinkt misschien een beetje gekker dan dat het is, maar vandaag maken en eten we allerlei lekkernijen, maken we er een knusse namiddag van en genieten we van het samenzijn!

Zondag 16 februari 2020: LADDERCOMPETITIE

Vandaag gaan we de klassieker der klassiekers spelen: laddercompetitie! Alle ribbels nemen het vandaag tegen elkaar op in spannende duels. Ben jij ook benieuwd wie de top bereikt en helemaal bovenaan de ladder komt te staan? Kom dan deze week zeker naar de Chiro! J

Zondag 23 februari 2020: RUPSJE RIBBEL IS ZIEK

Oh nee, Rupsje Ribbel is ziek geworden door vergiftigd fruit te eten… Rupsje Ribbel kan de dokter niet bereiken en is ten einde raad. Daarom hebben wij hem getroost en gezegd dat onze stoere paarse meisjes Rupsje Ribbel wel beter kunnen maken. Als je Rupsje Ribbel wil redden, kom dan zeker naar de Chiro!

 

Dit was het al weer voor de eerste twee maanden van het nieuwe jaar!

Vele paarse kusjes en knuffels

Lize, Joke en Martha

XXX

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s