Ribbels

Heeyyy liefste ribbeltjes,
De zomervakantie zit erop en dat betekent het begin van het nieuwe
Chirojaar!! Jullie leidsters hebben er ongelofelijk veel zin in en we gaan er
samen met jullie een fantastisch jaar van te maken! We vliegen er meteen in met een super-mega-bangelijk programma! Hier zijn de eerste 2 maanden!

Zondag 6 september: OVERGANG
Vandaag is er een belangrijke dag aangebroken! Jullie komen namelijk te weten wie jullie nieuwe leidsters zijn voor dit geweldig Chirojaar. Het zijn er zelfs 4 geworden! Nu nog hopen dat jullie even blij zijn met ons als wij met jullie! Wij hebben er alvast mega veel zin in om elke zondag onvergetelijk te maken!

Zondag 13 september: STARTDAG
Wij hopen vandaag enkele nieuwe meisjes te verwelkomen dus breng zeker al je vriendinnetjes mee die net zoals jou een echte Chirogriet willen worden. Vandaag zullen we ons bezighouden met een groot gezamenlijk spel en als afsluiter krijgen jullie iets heel lekkers om te eten. Er worden namelijk lekkere smoutebollen uitgedeeld! Hmmmm. Die smoutebollen
moeten allemaal op dus zorg ervoor dat jullie massaal aanwezig zijn!

Zondag 20 september: LOKAAL INRICHTEN
Nu met een voltallige groep zijn is het de perfecte moment om ons lokaal om te toveren in een ECHT ribbellokaal! Als jullie thuis leuke spulletjes hebben (zoals slingers, posters, lichtjes, kussentjes, …), mag je deze zeker meebrengen. Hoe meer versiering er is, hoe beter ons lokaal er gaat uitzien. Allemaal komen is de boodschap!!!

Zondag 27 september: BLOTEVOETENPAD
In het Park Fort Liezele is er een prachtig blotevoetenpad aangelegd van wel 200 meter lang! We gaan wandelen in de modder, in het zand, over kiezels en nog veel meer. Laat maar eens zien dat jullie stoere Chirogrieten zijn! Trek jullie stoutste schoenen uit 😉 en ga de uitdaging aan!

Zondag 4 oktober: EEN ECHTE CHIROZONDAG
De afgelopen weken zaten onze zondagen vol met leuke programma’s.
Vandaag is het de ideale moment om eens een echte Chirozondag te komen
beleven. We blijven op ons terrein en spelen allemaal typische Chirospelletjes. We zetten de boel op stelten, maar ruimen wel alles terug op natuurlijk! Ben je benieuwd naar wat we in petto hebben, kom dan zeker af!

Zondag 11 oktober: DOOP
Vandaag gaan we testen of jullie dat paarse sjaaltje rond jullie nek wel echt verdienen. Jullie zullen moeten slagen in alle tests en pas dan zullen jullie jezelf volwaardige ribbels kunnen noemen. Het zal zeker niet gemakkelijk worden. Durf jij het aan? Jullie zullen natuurlijk ook wel een beetje vuil worden. Daarom mogen jullie slechte kledij aandoen en voor 1 keer jullie
uniform thuis laten.

Zondag 18 oktober: ZOEK DE SCHAT
Rupsje ribbel is op zoek naar de schat maar ze is de weg kwijt! Rupsje ribbel is daarom op zoek naar slimme, sterke en knappe ribbelpiraten!! Kunnen jullie haar helpen met het vinden van de schat? Als jullie Rupsje Ribbel kunnen helpen, dan mogen jullie een deel van de schat mee naar huis nemen!! SPANNEND!!

Zondag 25 oktober: ASPILEIDING
Hebben jullie de oranje coole grieten, de aspiranten, al zien rondlopen? Vandaag staan zij klaar om jullie een onvergetelijke dag te laten beleven. Ze zullen laten zien hoe goed zij leiding kunnen geven!! Wat er vandaag op het programma staat, is nog een verrassing. Kom maar allemaal af want het gaat leuk worden!!

Voilà, nu jullie het programma voor de komende 2 maanden weten, hopen wij jullie elke zondag te zien ribbels!
Vele kusjes en knuffels van jullie leidsters,
Esther, Yanka, Judith en Janne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s