Kwiks

HALLOOOOOO gekke meiden!!!

Wauw, de maanden vliegen echt voorbij en we hebben al zoveel leuks gedaan, maar wacht maar af… het beste moet nog komen. Zoals ons ultramegatoffe weekend en verschillende andere klassieke en minder klassieke zondagmiddagen. Wij hebben er alvast heeeeel veel zin in! Ontdek hieronder wat jullie liefste leidstertjes voor jullie in petto hebben!
Zondag 1 maart 2020: boefdag
Er is geen betere manier om de eerste zondag van de maand in te zetten met een boefdag. Het woord ‘boefdag’ spreekt waarschijnlijk al voor zich maar om te weten wat het nu precies inhoudt zullen jullie allemaal moeten komen om het te ontdekken. We maken er een gezellige zondag van met veel koken en veel eten.
Zondag 8 maart 2020: weekend
Aangezien we net een mega super bangelijk leuk weekend achter de rug hebben en jullie waarschijnlijk heel moe zijn van dit weekend vol plezier kunnen jullie heel zondag namiddag uitrusten. Jullie lieve leidsters zijn spijtig genoeg ook uitgeput en zullen geen leiding gegeven. Hopelijk zijn jullie volgende week zondag weer met zen alle aanwezig 😉

Zondag 15 maart 2020: levend ganzenbord

Vandaag spelen we geen ganzenbord met een klein spelbord en pionnetjes. Maar met wat dan wel? Met jullie eigen lichaam natuurlijk! Voor deze versie van ganzenbord gebruiken we heel het chiroterrein. Benieuwd hoe jullie leidsters dit hebben uitgewerkt? Één ding is zeker, het wordt opnieuw een leuke chirozondag.

Zondag 22 maart 2020: de mol

Heb je de mol gevolgd op tv en droom je ervan om het zelf eens te spelen of heb je geen idee wat de mol is? Deze zondag maakt dat helemaal niet uit. Vandaag moet je enkel goed uitgeslapen zijn want het spel vraagt toch wel een beetje denkvermogen. Er moet dus tactisch gespeeld worden. Komen is de boodschap!!!!!!

Zondag 29 maart 2020: escape room
Jullie weten allemaal wat je moet doen bij een escape room. Vandaag komen we te weten of de kwiks van chiro Kalfort kunnen ontsnappen uit een escape room. Kunnen jullie door samen te werken en raadsels op te lossen ontsnappen uit een kamer?

Zondag 5 april 2020: ruige spelen
Dat jullie stoere grieten zijn, wisten we al langer. Maar hoe lang houden jullie het vol tijdens onze klassieke ruige spelen. Allen komen is de boodschap, vandaag dulden we geen flauwe meisjes. Het belooft er pittig aan toe te gaan 😊
Zondag 12 april 2020: pasen
Feest! Hopelijk vinden jullie vandaag veel heerlijke chocolade!. Geniet van het dagje met de familie en tot volgende week, liefste konijntjes!!!
Zondag 19 april 2020: gemengde

Jaja, deze keer heet het niet verrassing maar komen we er openlijk voor uit. Vandaag gaan we een dagje doorbrengen met de jongens. Zet jullie beste beentje al maar voor want we willen niet onderdoen voor die kleine boykes!!! We zullen eens laten zien dat wij de enige zijn die dat groene sjaaltje echt verdienen.

Zondag 26 april 2020: pijltje trek
Voor één keertje gaan we het oooh zo leuke chiroterrein verlaten. Jullie weten allemaal wel wat pijltje trek is dus de enigste vragen die gelden vandaag: zijn jullie benieuwd welke route voor jullie werd uitgestippeld? Waar brengt de route jullie naartoe? Het gaat vast en zeker de moeite zijn 😊

Kusjes xxx
Iris – Esther – Lyzanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s