Kwiks

Lieve kwiks of kwikies of kiwiks
Na al dat feesten is het weer tijd voor de leuke chiro zondagen. Spijtig zijn wij drie er de eerste zondagen niet bij, omdat we examens hebben. Maar niet wenen, we komen terug! Doe jullie best om januari stevig in te zetten en dat we geen klachten horen he 😊

Zondag 5 januari 2020: Drie koningen.
Jullie liefste leidstertjes zitten jammer genoeg nog steeds zwaar te blokken, maar niet getreurd… er is voor ervaren vervanging gezorgd. Jullie zullen de straten van Kalfort weer wat onveilig maken in jullie allermooiste koningskleren! Warm jullie stemmen alvast maar op en wie weet wacht er een leuke verrassing op de Chiro!

Zondag 12 januari 2020: vervangleiding
Vandaag komen er andere leidsters leiding geven, omdat wij nog achter onze boeken zitten. Zij hebben voor vandaag een leuk spel bedacht dus zeker komen want het wordt een hele leuke zondag. Misschien leren jullie wel jullie toekomstige leidsters kennen???

Zondag 19 januari 2020: vervangleiding

Ook vandaag zullen anderen onze taak weer overnemen. Er is dus voor vervangleiding gezorgd die heeft beloofd jullie een spannende zondag te geven. Waarschijnlijk is het een leuk weerzien met heel wat oud-leidsters!!!

Zondag 26 januari 2020: Lyzanne is back
Yeey! Lyzanne is terug. Spijtig genoeg moeten we nog wachten op Iris en Esther, die nog steeds achter hun boeken zitten. Maar dat houdt ons niet tegen om er een leuke zondag van te maken. Wil je weten wat we gaan doen, dan moet je zeker komen deze zondag

Zondag 2 februari 2020: film
Het is veel te koud om een hele zondag buiten te spelen. Daarom gaan we vandaag lekker gezellig in ons lokaal, dicht bij elkaar leuke films kijken. Als je denkt thuis een leuke film te hebben, dan mag je deze zeker meenemen vandaag.

PS. Je mag ook een dekentje meenemen, zodat je het warm hebt tijdens de film.

Zondag 9 februari 2020: Laat nieuwjaarsfeestje.

Een feestje? Nee dit is zeker een grapje. Of het nu 1 januari is of 9 februari dat maakt vandaag helemaal niet uit. Vandaag zetten we het nieuwe jaar in maar deze keer doen we dat op een plaats dat we toch allemaal onze 2de thuis kunnen noemen. We hebben het natuurlijk over de Chiro!!! Het belangrijkste wat jullie vandaag moeten meenemen is natuurlijk jullie goed humeur en jullie lieve leidstertjes zorgen voor de rest.

Zondag 16 februari 2020: Valentijn voor singles.
Het is al weer 2 dagen geleden dat alle koppeltjes de hele dag bij elkaar zijn geweest en gevierd hebben dat ze nog samen zijn. Voor diegene die een vriendje hebben, sorry girls maar jullie zijn even voor een dagje single (hopelijk gaat jullie boyfriend niet te boos zijn 😊). Benieuwd wat we voor jullie in petto hebben? Dan weten jullie wat jullie moeten doen eh!

Zondag 23 februari 2020: Wie is het?
Jullie kennen uiteraard het spelletje wie is het? Maar vandaag spelen we er een variant op. Wil je weten hoe dat werkt? Ja, dan moet je zeker komen vandaag want het wordt weer een leuke zondag vol avontuur. Een goede tip: weet wie in de chiro zit?

 

Dat waren de eerste twee maanden van het nieuwe jaar 2020. Nog maar een paar maanden en we vertrekken al op kamp. Wat gaat de tijd toch snel. Maar natuurlijk gaan het nog een paar maanden zijn met plezier en veel gelach.

Kusjes xxx
Iris – Esther – Lyzanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s