Aspiranten

De eerste twee maanden zijn al voorbij gevlogen! Laten we maar snel in de volgende twee vliegen 🙂 Leefweek, Chriko en enkele keren examenchiro wij zien jullie graag elke zondag!

Zondag 3 november 2019: LEEFWEEK

Yes! Eindelijk! Met jullie zak, bed en boekentas komen jullie deze zondag naar de Chiro. Daar blijft het niet bij, we gaan er namelijk een bangelijke week van maken! Samen alles doen, van naar school gaan, leren voor toetsen, eten tot slapen én natuurlijk ook opdrachten en spelen van de leiding en mét de leiding!

Zondag 10 november 2019: THUIS CHILLEN

Ja die week was toch goed gevuld zo met ons allemaal samen… Tijd voor om dagje lekker thuis te zitten!

Zondag 17 november 2019: BOYS BOYS BOYS

Zoals de titel al doet vermoeden staat vandaag alles in het teken van jongens! Wij als sterke onafhankelijke vrouwen geven het niet graag toe maar zonder echte mannen kunnen we niet leven. Benieuwd wat we voor jullie in petto hebben deze zondag? Komen is de boodschap!

Ps: deze zondag is het geen gemengde

Pss: we hebben het over echte mannen dus een gemengde met onze jongetjes aspiranten zit er zeker niet in 😉

Zondag 24 november 2019: CHRIKO

Feest! Samen naar de kerk met jullie mooie symbolische act, want Chiro is grenzeloos dit jaar en dat gaan jullie mooi laten zien. Samen ballekes met kriekskes en een activiteit met de jongens. Beter kunnen we deze feestdag van de Chiro niet vieren!

Vrijdag 29 november 2019: EXAMENCHIRO

Helaas de examens zijn gearriveerd… MAAR dat maken we zo weer beter met een avondje ontspanning! Leg die boeken enkele uurtje aan de kant en kom je hoofd helemaal leegmaken xxx 

Vrijdag 6 december 2019: EXAMENCHIRO – SINT EDITION

De lieve goede Sint is vandaag langs geweest, of dat hopen we toch 😉 Tja, daarvoor zullen we in ons lokaal eens moeten checken op deze mooie vrijdagavond, als dat geen goeie examenontspanning is weten wij het ook niet meer!

Vrijdag 13 december 2019: EXAMENCHIRO

Laatste loodjes! Komaan hé, jullie kunnen dat! Wij zullen jullie er deze avond wat extra doorsleuren/opfleuren.

Zondag 22 & 27 december 2019: GEEN CHIRO

Deze twee zondagen hebben we het allemaal te druk met feesten en kalkoen eten. Daarom geen chiro tijdens de kerstvakantie 😦 Maar niet getreurd want in januari zijn we terug en dat bigger and better!!

Dinsdag 31 december 2019: SAMEN AFTELLEN

Jullie zijn allemaal uitgenodigd om samen met ons het nieuwe jaar excellent en decadent in te zetten! Haal jullie mooiste kleed al maar uit de kast want het wordt een avond/nacht om nooit te vergeten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s