Aspiranten

Hallo lieve Aspi’s, tijd om er weer dik in te vliegen. Eens kijken wat we voor
jullie in petto hebben deze maanden. Let’s go:

Zondag 6 september 2020: OVERGANG
De verlossing is eindelijk nabij want jullie komen vandaag te weten wie jullie nieuwe leiding zal zijn. Hopelijk zijn jullie wat tevreden met ons maar wij hebben alvast heel veel goesting om er met jullie in te vliegen. Zoals gewoonlijk hebben we veel in petto dus lees maar zeker verder wat er nog op het programma staat!

Zondag 13 september 2020: STARTDAG
De startdag is de perfecte kans om eens een extra vriendin mee te nemen
naar onze Chiro. Ken je vriendinnen die altijd al eens een dagje hebben willen proeven van de Chirosfeer of gewoon niets te doen hebben op zondag? Wij verwelkomen ze vandaag met open armen in onze Chirofam. (PS: geen verplichting om iemand mee te nemen, een “mag-je”)

Zondag 20 september 2020: LOKAAL PIMPEN
Tijd om ons lokaal eens ondersteboven te halen. Vandaag bekijken we wat we kunnen verzetten, opkuisen, schilderen, pimpen… en het lokaal dus Aspi-proof te maken. Nog spulletjes thuis liggen om ons lokaal in te richten, gezelliger te maken? Meenemen die handel!

Zondag 27 september 2020: DOOP
Een groot deel van jullie is nog geen waardige Aspirant maar daar zal vandaag zeker verandering in komen. Jullie worden gedoopt tot echte Aspiranten, rotsen in de branding voor de kleine lidjes, toekomstige leiding die onze Chiro op hun schouders zal moeten dragen. Zeker komen is dus de boodschap! Zoals jullie waarschijnlijk al wel wisten is de dresscode slechte kleren en steek ook maar wat douchegerief en je uniform in je zak voor na het doopsel.

Zondag 4 oktober 2020: TORENFUIF – VOLKSDANS 2.0
Omdat Corona weer roet in het eten komt gooien zal de jaarlijkse klasse fuif en volksdans hoogstwaarschijnlijk niet doorgaan (jammer). Maar: no stress, dan organiseren wij dit toch gewoon? Maak jullie maar klaar voor een zondag van formaat.
PS: dresscode volgt nog!

Zondag 11 oktober 2020: WERELDDIERENDAG “ZU SPÄT”
Onder het motto “beter ooit dan nooit”, vieren we vandaag (met uitstel)
werelddierendag. Kom alvast in je favoriete dier verkleed naar de Chiro. Wie het best of het origineelste verkleed is, krijgt alvast enkele voordelen. Doe dus je best, tot op ons dierenkransje!

Zondag 18 oktober 2020: HALLOWEEN/ESCAPE ROOM
Halloween komt altijd maar wat dichterbij en wij maken van de gelegenheid gebruik om in thema een escaperoom te doen. Breng vandaag zeker je gezond verstand, goede ogen en logische redeneervaardigheden mee want jullie gaan het nodig hebben! MUWAHAHAHAH!

Zondag 25 oktober 2020: LEIDING GEVEN
Heb je je al altijd afgevraagd hoe dat nu is zo leiding zijn? Vandaag wordt dan de dag van je dromen want jullie nemen even onze taak over en mogen
leidinggeven aan de jongste groepen. We zullen zeker op tijd de verdere info geven zoals met wie en aan welke groep je leiding zal mogen geven. Zo kunnen jullie goed op tijd beginnen om keizotte spelen te maken!

Zo dit waren dan de eerste twee bangelijke maanden van een hopelijk nog
fantastischer Chirojaar. Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook. See
you soon!
Dikke kussen en knuffels,
Joke & Ine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s