Aspiranten

Zondag 1 maart: Turn the bottle

Welke opdracht staat jou te wachten als je aan de bekende fles draait? Moet je iemand kussen? Iets smerigs eten? En wat moet je doen als je je opdracht weigert? hmm spannend… .

Zondag 8 maart: Teenmom OG

Vandaag zijn we allemaal teenmoms. Vettig haar, safke in de mond, met het badjaske aan naar de winkel om papers te kopen, avondeten gaan eten in het frituur en daar borstvoeding geven,… . Genoeg marginale gevallen om op te noemen. Vandaag zijn wij zo’n marginale gevallen. Kom ZEKER verkleed in thema, zie dat je je kleren al aan hebt als je komt zodat we er snel kunnen invliegen, even snel als dat jullie er in zijn gevlogen met een kindje te maken!

Zondag 15 maart: make noise for the climate

Vandaag gaan we onze beentjes loszwieren voor het klimaat. Geen standaard volksdans maar rustig chillen op fijne muziek en dat allemaal voor het goede doel! Klinkt als een ideale zondagnamiddag, als je ’t mij vraagt 😊

Zondag 22 maart: TikTok

Alles staat in het teken van de app van het moment: TikTok! Zorg dat je gsm helemaal is opgeladen en je je mooiste glimlach meebrengt naar de Chiro! We zijn alvast benieuwd wie er als eerste viraal zal gaan en wie de meeste volgers zal hebben.

Zondag 29 maart: Roadtrip

Vandaag vertrekken we op reis naar een bestemming die we nooit gaan bereiken. We springen allemaal in de partybus. Vollen bak goeie muziek en leuke auto opdrachten!!!

Zondag 5 april: we trekken erop uit

Nu bijna iedereen op eindejaarsreis of op vakantie is, trekken de thuisblijvers er ook op uit! Waar de reis deze zondag naartoe gaat blijft nog een verrassing. We kunnen wel al zeggen dat het zeker de moeite wordt en dat de vakantiegangers spijt zullen hebben dat ze deze dag moeten missen! 😉

Zondag 12 april: geen chiro

Deze zondag is het Pasen en dus geen chiro. Veel plezier met eitjes rapen en/of bekomen van het Pekesweekend 😉

Zondag 19 april: foorwijven, poging 2

Haal die crop tops en leopard printen al maar boven en laat die botsautomix maar door je stereo boxen bonken! Vandaag staat alles in het teken van kermis, in de volksmond beter bekend als foor. Kom ook zeker verkleed in thema naar de chiro!

Zondag 26 april: bootje varen

Roeien, roeien, trek aan de riemen dan gaan we vooruit! Om de maand april in schoonheid af te sluiten, springen we vandaag de boot in. We varen vandaag de Molenbeek af. Hopelijk houden we het allemaal droog!

 

Girlies dit was het dan weer voor deze maand! Groetjes van jullie favorieten foorwijfjes

Fostier, Marie & Allessya

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s