Code Oranje

Beste leden en ouders

Net als in de maatschappij zijn ook de regels voor jeugdwerk verstrengd. Dit betekent dat we ons op de Chiro bevinden in CODE ORANJE.

Voor bubbel 1 (ribbels, speelclubs, kwiks) verandert er heel weinig. Zij kunnen nog steeds in bubbels van 50 spelen. We zien er natuurlijk wel op toe dat de handen voldoende gewassen worden en intens fysiek contact wordt vermeden.

Bubbel 2 zal zich aan meerdere maatregels moeten houden. Zij kunnen buiten spelen in bubbels van 50, binnen slechts in bubbels van 20 mét mondmasker. Ook kunnen we niet voldoende afstand garanderen tijdens het eten, dus vanaf zondag 18 oktober zullen de tippers, tiptiens en aspiranten niet meer op de chiro eten. Hun Chirozondag zal al om 18u30 eindigen zodat ze thuis kunnen eten.

We vatten even kort de start- en einduren samen voor beide bubbels:

Bubbel 1 (Ribbels, Speelclubs en Kwiks): aankomst tussen 13u45 en 14u, vertrek om 17u voor Ribbels en Speelclubs. Vertrek om 18u voor de Kwiks.

Bubbel 2 (Tippers, Tiptiens en Aspiranten): aankomst tussen 14u en 14u15, vertrek om 18u30 (mét mondmasker!)

Zo zijn jullie als ouders en leden op de hoogte van de nieuwe maatregels. Wij hopen de leden nog steeds talrijk te kunnen ontvangen op een veilige manier iedere zondag. Zit u met bezorgdheden of vragen? Aarzel niet om de leiding te contacteren!

Vele groetjes,

De leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s