Eerste Chirozondag 06/09/2020

Beste ouders en leden,

Volgende week 6 september is het weer tijd voor de Chiro, jeej! Wij hebben er alvast heel veel zin in, hopelijk jullie ook? We moeten nog steeds rekening houden met de huidige coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat we ons terug zullen opsplitsen in bubbels van maximaal 50 personen. Voor de eerste zondag hanteren we volgende bubbels:
• Bubbel 1: Ribbels, Speelclubs & Kwiks
• Bubbel 2: Tippers, Tiptiens & Aspiranten

Deze kunnen later eventueel nog worden aangepast, maar hiermee zullen we de eerste zondag opstarten. Leden die dit jaar veranderen van groep, vragen wij om meteen bij de juiste bubbel aan te sluiten. Bijvoorbeeld een kwik van vorig jaar die dit jaar tipper wordt, gaat bij bubbel 2 staan en niet meer bij bubbel 1. In onderstaand document kan u alle praktische zaken vinden omtrent de eerste Chirozondag(en).

OPMERKING! De leden die dit jaar nieuw zijn in de Chiro, vragen wij om nog 1 zondag te wachten, tot 13 september. Dan pas is het startdag. Door de huidige coronamaatregelen is het makkelijker dat zij pas met de startdag instromen.Bij verdere vragen of bezorgdheden kan je steeds contact opnemen met de leiding.

Bedankt voor jullie begrip en vertrouwen. Tot volgende week! 🤩

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s