Tussen pot en vriend

* Bedankt voor de talrijke aanwezigheid op onze Croquekus. De centjes die we ingezameld hebben, gaan we gebruiken voor de aankoop van materiaal ..

* Vrijdag 6 april organiseren wij onze Spaghettislag. Hier kan u overheerlijke spaghetti ’s komen eten. Aansluitend kan u nog een stapje in de wereld zetten bij onze buren. Onze jongens organiseren namelijk de ‘Bierfeesten’. Zeker de moeite waard! Snakt u na deze ene avond naar meer? Dan is iedereen ook nog welkom op de Pekesfuif op zaterdag 7 april!

* Het weekend van 20-21 april staat in teken van de Chiro! Vrijdag 20 april organiseren we, samen met de jongens, opnieuw een ‘kampavond’. Hier zal u de mogelijkheid hebben om u een beetje te informeren en uw kind in te schrijven voor het kamp. Zaterdag 21 april organiseren wij een Camping. Alle leden die dat willen kunnen overnachten op de Chiro en samen genieten van een groot kampvuur!

* Op 5 mei organiseren onze Tippers en Tiptiens een grootse Carwash! Allen naar het Chiroheem!

 

P.S. Ook zo benieuwd naar wat er ons nog allemaal te wachten staat de komende maanden? Ga dan zeker eens een kijkje nemen naar ons gloednieuwe programma!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s